AKTUELNO

Iako se spekulisalo o njenim navodnim prevarama, Saška je priznala da u svom braku nema problema.

S obzirom na to da je Saška Karan i te kako temperamentna osoba, te da je od samog početka rijaltija aktivna za stolom i skoncentrisana na svaku novonastalu situaciju u Beloj kući, mnogi su se pitali da li je ona takva i u privatnom životu ili je to samo deo njene taktike.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je njen suprug priznao da je ona zaista takva i u privatnom životu i da zbog toga nemaju probleme u braku, bilo je evidentno da su se oni kao par i te kako prihvatili, a da za razmirice i scene nisu ni znali. Međutim, Saška je ispričala Mariji Ani Smiljanić i Milanu Miloševiću sa kakvim situacijama se ona tokom svoje mladosti suočavala.

Kakav sam ja rat vodila zbog mog muža, pogotovo sa njegovim bivšim devojkama. On je bio jedan od lepših momaka. On uopšte nije znao ko sam ja. Tad mu je Minimaks rekao da ubace i mene na nekom takmičenju i onda je on pitao kao ko sam ja. On je moj posao prihvatio, jednostavno je to poverenje. Mi odemo u Sjenicu, ja na zabavi pevam i ko za inat sednu neke dve ribe kod nas. A ja, ne pitaj. Videla sam ja da one nešto oko njega, a ja treba da ustanem da pevam, meni se ne ide. Jeste to sad smešno, ali tada nije bilo nimalo. Više sam ja bila ljubomorna nego on. Još na početku braka zovu ga drugarice da pričaju telefonom, a meni to nikako nije jasno kako se to priča po sat vremena, a ja da se pojedem, neću da se mrdnem. Posle ja dođem pa prekinem vezu, to sam radila - ispričala je Saška.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Ana je bila oduševljena svime što je čula, ali je dodala nešto što je Sašku šokiralo.

Kod mene je sama želja veća prevara, nego da to stvarno uradi - rekla je Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne možeš ti sad da uđeš u nečiji mozak. Svako će da pogleda lepu devojku - rekla je Saška.

Šta je Saška još ispričala o sebi i svom suprugu pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'